Jävla äckliga tele2 !



Ärligt, jag hatar tele2! Önskar att de hade något annat i detta huset. Ingår liksom internet/tel/kanaler i hyran så känns onödigt att betala det för att ha något annat.

Behöver man hjälp med något för något krånglar så finns det en chatt som känns mycket bättre än ringa.
Hatar att ringa till någon jag inte känner, så vågar inte det så därför är chatten perfekt för mig.
Men vad slutar det alltid med? Jo, "Du får ta och ringa ......" ALLTID.
Vad man än frågar så ska man ringa ett nummer, vad är meningen med chatten?

Otrevliga är dom med, inte hjälpsamma för 5öre.
Och eftersom mitt internet krånglade massa innan så skulle jag få tillbaka pengar eller slippa betala några månader då jag betalar för att få snabbare internet, har jag fått det? Noppe.

Sen funkar inte mina tvkanaler heller.. Att telefonen funkar för tillfället är ett under, men nummerpresentatören funkar inte som jag betalar för.
Skulle aldrig råda någon till att skaffa tele2, ett riktigt misstag att bli fast med dom!

Börjar bli frisk!

Äntligen börjar jag bli frisk! Halsen är fortfarande ett problem och lite förkyld men febern och så trött i kroppen är borta iallafall, alltid något.
Känns sjukt härligt kan jag lova.

Nu ska jag städa.. Kul..? Nä, inte de minsta faktiskt.
Men ska vara duktig, inte stanna kvar vid datorn eller lägga mig i sängen. Bara att sätta igång så går de fort, dock har jag alltid svårt att komma till den delen där man faktiskt börjar.
Men mamma ska hjälpa mig med lite grejer ikväll så då borde jag ha de fint så blir hon jätteglad, och så slipper jag och Alice bo i en svinig lägenhet, ;P alla vinner ju på det! haha.

Vill bli frisk!



Jag vill bli frisk! Känns som att våren hinner försvinna innan jag mår bra igen. Jag älskar våren, älskar när allt väcks till liv igen och det har redan börjat komma knoppar på träden och jag ligger bara inne i sängen.
Det suger lite smått måste jag erkänna..
Sommaren som jag inte gillar alls knappt kommer vara i fullgång när jag kommer ut, missar hela min favorit årstid.

Detta börjar tråka ut mig..




Varit sjuk i över en vecka nu, har så himla tråkigt! Jag orkar sitta vid datorn högst en halv timme och då svettas jag som en gris och blir trött, mysigt.
Mådde bättre i torsdags så följde med hem till mormor då vi alltid är där på skärtorsdagen men sen på natten började jag bli förkyld och värre i halsen igen.

Förutom några timmar hos mormor har jag bara legat i sängen. Tittat på Skilda Världar som jag fick av Carro när jag fyllde år. Sen har mamma varit snäll och kommit med godis och lite sånt.
Även 2 liter pucko som dracks upp på samma dag som jag fick dom, så igår igen fick jag 2 liter pucko och dom har med tagit slut nu. Skulle kunna leva på pucko!

Nu har jag iallafall ansträngt mig för mycket genom detta lilla, så ska lägga mig i sängen igen.
Vill febern ska försvinna så man orkar göra någonting iallafall. Att jag låter som att jag stått och skrikit i 2 dagar kan jag leva med, lite smått roande att lyssna på sig själv när man pratar faktiskt.

Orkat sitta uppe i 20 minuter! WOHO!

Känner mig så stolt över mig själv, orkat sitta upp i 20 minuter, yeah..
Blä, hatar att vara sjuk. Legat och sovit hela dagen, frysit, svettats, ont i kroppen, halsen gör ont, sjukt ont i huvudet.. Ja, allt är emot mig.

Så nu går och och lägger mig igen.
En sak är konstigt.. Jag som älskar att sova uppskattar den inte alls just nu, skumt detdär.

Blivit sjuk..

Så har man gått och blivit sjuk med.. Perfekt, eller hur?
Skulle till sjukhuset idag igen egentligen men har så ont i halsen (antagligen halsfluss.. Borde tagit erbjudandet när de ville operera bort mina nötter.), känner mig svag i kroppen och hängig bara. Dock hade ett sjukhusbesök kanske inte suttit fel då? haha.

Så dagen blir att dricka nyponsoppa som jag hittade i kylen, försöka få i mig några alvedoner och bara dö allmänt.
Jag är alltid himla barnslig och överdriver allting, eller det är inte mening att överdriva för det känns verkligen så hemskt.
Men att skicka ett sms till mamma om att jag kommer avlida och att jag älskar henne och säga adjö är kanske att ta i när man "bara" har halsfluss? haha.

Ja, ska lägga mig i sängen. Funderade på att lägga mig i soffan och se film men det verkade för jobbigt. Att orka vända dataskärmen så den är mot sängen istället verkade med för jobbigt, så blir att titta in i väggen.

Hemma från en dag på sjukhuset..



Äntligen är jag hemma! Är sjukt trött.. Varit på sjukhuset hela dagen + en snabb runda in i en affär med.
Köpte en disney film! Jepp, bestämt mig för att ha alla disneyklassiker, ni vet de med nummer på sidan? Just nu finns 50 st filmer, tyvärr är de ett antal som har utgått men släpps på nytt om några år eller så.

Och vet ni vad jag hatar? MIN MUN! Och över med, ett jävla hål från en piercing.. Ångrar så mycket att jag gjorde den för hur snyggt är det på en skala att ha ett hål där?
Kan man operera bort de? Dra ut köttet eller något? haha, nej, men kanske bara jag som tänker på det? Det är ju tyvärr de enda jag ser när jag kollar mig i spegeln.

Dagen blev inte riktigt som man tänkt..?

Dagen blev inte precis som det var tänkt måste jag medge..
Mamma hjälper en tant på 90 år för hon inte har någon annan, så hon handlar, hänger med till banken mm.
Och idag skulle jag följa med henne till tandläkaren då mamma skulle följa med henne till läkaren sen efter och kunde inte ta ledigt båda tiderna.
Vid 9 tiden ringer tanten hem till mig och säger att tandläkaren har ringt och bokat om tiden för något kom ivägen, så frågar hon om jag vill följa med och handla istället. Eftersom det är min födelsedag och jag skulle duscha, göra tårta, plocka lite och bara ta det lugnt så sa jag att jag inte hade tid med det eftersom det inte var något direkt viktigt, plus att mamma kunde handla vid halv 4 till henne.

Tänker inte mer på det så jag börjar äta frukost och sitter vid datorn.
Vi halv 12 ringer mamma till mig att tanten inte är hemma och hon borde vara hemma eftersom de skulle till läkaren.
Mamma åker till affären när hon brukar handla om hon fick för sig att gå själv som vi säger att hon inte får eftersom hon är gammal och sjuk, hon har inte varit ute själv på ett år ungefär så att gå och handla själv finns liksom inte på kartan.

Mamma hittar inte henne, jag springer ut och letar i byn, affärer mm.
Vi frågar runt efter henne där hon brukar vara, om någon sett henne, ja allt man kan tänka sig.
Får sedan reda på av banken att hon varit och handlat vid halv 10, och lite senare att hon varit på en annan bank vid 10 tiden. Men alla spår där efter är ju helt borta och nu är klockan halv 2 ungefär.
Min mormor ringer runt till sjukhus, sjukresor mm.
Vi ringer polisen som åker ut och letar eftersom någonting står inte rätt till. Hon orkar inte gå så långt, hon är svag och sjuk och det har gått 3 och en halv timme sen någon vet något.
Vi polisanmäler henne och de skickar ner bilar från en större stad som ska hjälpa till att leta.

Klockan 3 alltså efter 3 och en halv timmes letande har sjukhuset ringt (som ligger 6 mil härifrån) och då har hon ramlat och åkt ambulans..
Glasögonen är sönder, slagit sönder tänder, sytt i munnen och läppen, en handled bruten och antagligen den andra med. De rönkar huvudet och sånt för att se att ingenting annat har hänt när hon ramlade.

Så ja, dagen blev inte precis som det var tänkt..
Vi var så oroliga. Allt låter väl bara konstigt och inget att vara orolig för, men när man känner henne förstår man hur stort det är.
Att för första gången gå ut själv på 1 årstid, så gammal, yr och svag i kroppen.
Är jätteglad att allt löste sig, hade hon inte ramlat och inte kommit hem så hade hon inte klarat natten ute.
Men är så himla ledsen hur det gick för henne, vara så gammal och redan sjuk och nu bryta handleden mm. Räcker inte det andra liksom?

Sen har jag ångest över allt. Jag skulle inte sagt att jag inte kunde följa med och handla. Hade jag följt med hade allt varit bra, då hade hon inte legat på sjukhuset nu.
Känns som att det är mitt fel bara för jag ville vara hemma och fixa med saker på min födelsedag..



Som ni förstår så är jag trött efter dagen, så lär inte skriva mer.
Ska snart gå och lägga mig då vi ska åka till sjukhuset imorgon vid 11 tiden och vara där hela dagen antagligen.
Innan jag somnar ska jag bara lägga mig lite i soffan och titta på mina fiskar, blir lugn och avslappnad av att bara ligga och se på dom.

Hurra, hurra, hurra...




Detta jag har haft ångest för hela veckan och mått dåligt. Jag är en sån som får för mig att det finns vissa saker man ska ha gjort när man fyller år vissa gånger. 18 så ska man ta körkortet typ direkt efter, 20 så har man tagit studenten och borde ha jobb, rest, pojk/flickvän, festa mm.
Men ingenting av det där har jag eller gör. Problemet är att jag inte ens vill festa massa, jag vill inte ha en pojkvän, vill inte resa heller men ändå kan jag inte sluta se att man borde.
Mest för att de är de dom flesta gör antar jag, men svårt när man inte ens vill.
Undra hur jag mår när jag fyller 30 om jag mår såhär av 20? Eller 40..? Herregud.

Men dagen började bra iallafall! Vaknade av att mamma sjöng. Ja, hon kom hit till min lägenhet och smög in! Jag hörde ingenting, sov jättehårt verkligen.
Hon hade Findus med sig (Min katt som bor hos mamma då han är ute och innekatt.), tårta, paket, blommor mm.
Kändes lite smått fint faktiskt att fylla år plötsligt.
Speciellt efter igår då min kusin och moster var här med paket och fika, då fick man liksom den där känslan att det är ju faktiskt rätt roligt. Bara en gång om året man får massa paket själv ju, hur underbart är inte det liksom?

Men ja, 20 år.. Känner mig ungefär som 14 faktiskt, 14 åring som har möjlighet att göra allt man ville när man var 14?

God natt!

Nu ska jag springa ut med soporna och kolla posten med som jag glömt, sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova faktiskt.
Känner mig himla trött även fast jag sovit rätt mycket idag, trodde jag skulle vara uppe hela natten nu bara för jag sov några timmar mitt på dagen.

Kvällen blev iallafall bättre än jag trodde! Ångesten för morgon dagen försvann när mamma kom hit med lite grejer då det även blev fika och massa prat.
Sen lite senare kom min kusin och min moster hit vilket jag inte hade räknat med, så allt känns plötsligt mycket bättre! Känns som att morgondagen kommer bli helt okej iallfall.

God natt!

Typ samma ord..?


Satt och tittade på filmen "Océans" (har ni sett den förresten? Lite smått långtråkig och hade velat veta lite fakta om djuren, annars var den så himla vacker! Det tog 6 år för de att göra den, helt otroligt!) med mamma och Carro.


Jag: Herregud vad mycket man inte ens visste fanns i havet! Tror ni det finns liv i rymden förresten? Alltså inte en orgasm bara utan utomjordingar? Några som lever som vi liksom?

Carro: En orgasm? Du menar organism?

Varför ska allt gott vara onyttigt?




Detta är ju min sista tjockisvecka, så ska helt klart hinna äta kinamat innan måndag, finns det någon godare mat än det?
Sånt man skulle kunna leva på.. Kinamat, Thaimat, choklad, kladdkaka, glass... Ja, allt som är onyttigt är självklart supergott!

Nog om mat.. Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hit, vet inte riktigt när det blir ens. Hon skulle antagligen jobba över lite, sen fixa med lite annat verkade det som.
Så jag tänkte vara duktig nu och städa toan för att vara ett steg närmare allt som måste vara städat tills imorgon.
Är himla dålig på detdär.. Märkte att handfatet är typ brunt av när jag färgade håret senast, känns himla fräscht.

God morgon!

Vaknade runt 10 idag, lite smått tidigt för att vara mig faktiskt.
Inte sovit speciellt gott inatt, frös men orkade inte stänga fönstret, Alice har legat och snuttat på mig hela natten.

Men nu ska jag iallafall börja städa, himla roligt. Uh..

Fint väder i helgen skulle inte sitta fel.



Nu ska jag gå och lägga mig är det tänkt. MÅSTE upp rätt tidigt imorgon och städa klart, sen ska jag iväg och handla och fixa med lite. Kommer bara bli jobbigt då jag inte har den minsta lust att fixa inför torsdagen, en dag jag inte ens vill ska komma.

Till helgen hoppas jag på fint väder iallafall, då kan jag glömma torsdagen och gå vidare.
Har även lite grejer jag ska fixa hemma hos mamma så bra väder till det skulle inte alls sitta fel faktiskt.
Helgen som var nu vart underbar, satt ute hos mamma hela helgen. Åt våfflor, grillade, hade min kanin i koppel, låg i solen och sov med min katt som bor hos mamma. Såna dagar får mig att må bra, jag behöver mer såna dagar.

Åka hem till mamma och hämta mina djur, stänga in sig i lägenheten i några dagar och bara vara skulle inte sitta fel.




Du gör mig lite smått lycklig ♥

De enda i stortsätt som hänt senaste tiden är att jag varit med Johan. Igår vart det foto (som ni ser.. Fint va? ;P) och springa iväg till Amigo och köpa Pizza som sedan åts på min balkong. Jag åt en hockey special (Kebab pizza med pommes på fast utan kebab då för min del.) som man kan döda för att få vissa dagar.
Vi har ju sådan tur att vi bort mittemot varandra så var och varannan kväll springer han upp hit då det blir en skräckfilm eller två, mat, godis, massa snack bara eller något annat mysigt. :)

Vet dock inte vad vi ska göra istället för allt godis, mat och läsk som åkt ner i magen senaste tiden när vi nu ska sluta med det..? Hmm.. Utökning av filmerna kanske? haha.

Underbart att slippa planera en massa iallafall för att umgås med denna pojk!
Bara att skicka iväg ett sms om att man har en film att se så är han här på några minuter om han inte är upptagen, jag gillar´t!

När bi/humlor vaknar till liv!

Jag älskar verkligen när alla bi och humlor vaknar till liv, eller getingar är det kanske? Ser ingen skillnad.
Är livrädd för de på sommaren men den första veckan dom är framme efter vintern är de så slöa och då har jag ingenting emot att de är nära eller sitter på mig.
Tänker man inte på att de kan sticka en så är dom sjukt söta, så håriga ^^ haha.

Och märkte först förra sommaren att det fastnar stora klumpar nektar (tror jag?) på deras ben.
Stackaren på bilden tappade dock allt på mina byxor.

NYSTART!

Jepp, en nystart för min blogg.. Inte sådär ovanligt precis men jag känner att det faktiskt behövs.
För på måndag ska allt fan bli bra, då ska jag ta tag i saker och ting med Johans hjälp.
En underbar pojk det där


Så glöm allt under detta, det är oviktigt. Det har knappt någon betydelse längre faktiskt.
Allt över detta inlägget kommer där emot vara grymt, såklart! ;)

2 veckor sen..

2 veckor sen jag skrev här, tiden går fort ;) haha.
Nej, men jag saknar verkligen att skriva en massa ointressant här, men min dator är helt kass. Hänger sig hela tiden, har virus mm.
Så blir tyvärr inte att fixa bilder i photoshop som jag kan ha i inläggen eller någonting.
Ska ta mig i kragen och lämna in datorn snart så blir det kanske en förbättring! :) Hoppas på det iallafall.

RSS 2.0