31 Maj - God natt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite, sen försöka sova.
Sov bara någon timme inatt så hoppas på att få sova minst 5 timmar utan att vakna inatt, inte så troligt dock.

Har praktik imorgon, så blir upp tidigt och dra iväg dit. Ingen lust alls men..

Och jag vet att jag sagt det men.. IMORGON KOMMER MIN MAMMA!

31 Maj -



Sitter och äter lite just nu och bara tar det lugnt.
Jag var vid tanten innan i 3 kvart ungefär sen gick jag även hem till mamma för att vattna häcken som blivit uppgrävd pågrund av en vattenläcka.
Så sjukt typiskt är det! För 5 årsen ungefär så la dom in fjärrvärme i huset, grävde upp häcken och den dog eftersom dom bara satte de på gräset. Vi fick en ny och nu efter 5 år har den precis börjat ta sig, har blivit sådär fin och tjock så man inte ser igenom liksom, och då ska detta hända och förstöra det igen.
Visst, bara en häck. Men skönt när den är tjock så alla som går förbi inte ser rätt in om man ligger i trädgården liksom.

Hur som helst.. Mammas syster kom dit med så vi hjälptes åt, sen var hon snäll och körde hem mig med.
Himla härligt väder var det, luktade sådär sommar, lagom varmt och blåste lite. Dock himla glad att jag slapp gå tillbaka då jag inte varit smart och tog på mig strumpor i de skorna jag har. Mina favoritskor, men hål överallt så kommer in grus och sand typ, så inte speciellt skönt att gå utan strumpor då.

31 Maj - Snart, snart, snart ♥ ♥

Pratade precis med mamma, hon satt på flygplatsen och väntade på flyget hem nu.
Just nu befinner hon sig i Kina, imorgon klockan 12:00-13:00 befinner jag mig i hennes armar och tänker aldrig släppa iväg henne så långt igen..
Kan inte beskriva hur mycket jag längtar, vill bara det ska bli imorgon nu.

Fast vet ni hur förvånad jag är att allt har gått bra för mig?
Jag har mått helt okej, jag har gått till min praktik varje dag fast jag bara ville ligga i sängen och vänta på mamma, jag har hälsat på tanten, jag har städat en massa, jag har haft möte på kommunen, jag har varit nere på Ä-hultsbostäder och fixat med mina tvkanaler, jag har ringt upp en från af som ringde vilket jag egentligen inte vågar.
Jepp, jag kallar det framsteg!

Nu ska jag diska lite, sen måste jag gå till Emmy (90åriga tanten mamma hjälper..), ska lämna tidningar och posten till henne.

31 Maj -


31 Maj - Pannkaksfrukost!

Idag klockan 9 kom min mormor hit, hon skulle handla (eller hon handlade typ ingenting.. Hon skulle ner för att hon vet att jag inte handlar eller äter annars.) så jag följde självklart med på äventyr!
Innan det så bakade mormor pannkakor till mig, hur gott som helst! Borde kanske be mormor flytta in hos mig..? Få mat varje dag, någon som städar, diskar.. Pannkakor till frukost alltid. Hur underbart skulle inte det vara? Tror dock man tröttnar efter ett tag.

Nu sitter jag iallafall och äter vattenmelon, 10kr / kg. Känns ju jättebilligt när den ligger uppåt 25 på sommaren men dom väger ju mycket så blev 60 kr iallfall..

30 Maj - ♥





30 Maj - Min sötnos är snart här!




Snart kommer denna söta pojk bort till mig!♥ Åh, ska bli underbart med en kväll med film, prat och thaimat som han tar med sig efter jobbet.
Alltid velat prova att få mat hemkört, så att höra det ringa på dörren och han står där med min favoritmat är ju nästan så.. haha!
Vi har inte träffats på 2 veckor ungefär så är verkligen på tiden!

30 Maj - Okej att sova lite..?

Min mamma ringde nyss från Kina, hon sa att hon saknade mig jättemycket och längtar tills hon kommer hem.
Skulle jag ljuga skulle jag säga att jag inte saknar henne det minsta.


Jag funderar på att krypa ner i sängen lite, är jättetrött eftersom jag bara får ungefär 4 timmars sömn om natten.
Det var dock tänkt att jag skulle städa när jag kom hem men istället fastnade jag vid datorn och nu är jag slö. Men jag kan lova att varken disken eller alla grejer springer iväg.. Inte än på ett tag iallafall hoppas jag..?


30 Maj - Upp och iväg!


Oh, jag ser ut som en knubbig fjortis som försöker se oskyldig.. Det var längesen.


Nu ska jag ta och traska iväg till min praktik. Det är inte det minsta wiho, men jag är stygg och lyssnar på musik hela tiden så de fördriver tiden lite smått måste jag erkänna.
Dock tror jag inte att det gillas så mycket, men har ju bara en i örat, ingen pratar med mig och dom har fullt upp så de borde inte spela någon roll.

30 Maj -



Är det bara jag, eller skulle inte människor vara sjukt söta om vi hade sån ansiktsform?


Jag har ätit frukost för första gången på hur länge som helst, om man inte räknar med en godisbit jag köpte när jag var med mormor och handlade som fick bli min frukost förra veckan.
Blev iallafall äggröra, ett knäckebröd och ett glas citronvatten.

Hur som helst, kom precis ut ur duschen. Är trött som ett as (varför är dom trötta förresten..?) och skulle mer än gärna vilja vara hemma idag bara. Men duktig som jag är ska jag föna håret nu och göra mig iordning, sen gå till praktiken. Lite vuxen poäng där till mig tycker jag allt, börjar lära mig att det inte är okej att stanna hemma när man själv vill.

30 Maj - Bra start på dagen..?

Vaknar klockan 4 och kan inte sova mer, Alice och Findus bråkar, min granne hostar minst 5 gånger i minuten och har hållt på med det senaste timmarna.
Är det en sak man kan klaga på..? Menar, spelar en granne musik högt på nätterna är det ju en självklarhet att folk skulle klaga på det men att höra någon hosta hela tiden är ju minst lika störande?
Ta en halstablett, gå till doktorn, hosta i kudden eller flytta härifrån!

Jag vill sova mer, men min mage är hungrig, min kropp har ingen ro att ligga stilla och tanken av att jag ändå måste upp om 1 timme gör det inte enklare att somna om.
Ska även bli fint väder idag, sol och runt 20 grader i skuggan vilket betyder att jag kommer få vattna massa blommor ute på praktiken.
Det blir kallt, blött eftersom det är ett hål i slangen och allmänt tråkigt vill jag lova.

Krypa ner i sängen..



Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa lite och gosa med mina älsklingar.
En bra sak med att mamma är borta, Findus måste bo här då. Han är utekatt annars, så är förvånad att det funkar så bra som det gör. Han har faktiskt varit inne i en helvecka nu, lite bråk med Alice varje dag är det men inget större.

God natt!

Mamma ♥



Morsdag idag och min mamma är bara sådär ungefär 7565,79 km från mig.. Inte alls långt bort, nejdå.
Klockan går ju bara sådär 6 timmar före där med.

Men vet ni vad..? Jag saknar henne så oerhört mycket. Även fast jag bott hemifrån i ett år nu rätt exakt så är jag världens mammagris. Varje kväll ringer vi fortfarande och säger god natt till varandra (inte nu när hon inte är i sverige dock..).

Men snart är det onsdag, dagen min mamma kommer hem igen. Dagen jag har gått och räknat ner till hela tiden.
Suttit och räknat dagar, timmar och minuter.. (Jepp, sekunderna är till och med att ta i för mig.).
Ska bli helt underbart att få krama henne, höra hennes röst och kunna ringa när jag vill.
Efter detta ska hon då aldrig få åka iväg mer från mig, inte detta året iallafall.

Mysig morsdag middag och fika hos mormor!



Mesta delen av dagen har tillbringats hemma hos mormor idag.
Tror alltid vi har varit hos henne när det varit morsdag, hennes döttrar har med presenter och vi barn följer väl med på ett hörn för att äta skulle jag gissa på, haha.
Idag var vi dock inte bjudna direkt så hela skäkten var inte där (och tur är väl det..), men mat kom dit och mormor hade tårta, bullar och kakor ifall någon kom. Vi brukar inte hålla oss långt borta vilket hon känner till.
jag ville bara dit för tårta och bullar, det lockade mest om jag ska vara ärlig.

Sprang runt i trädgården och fotade en massa när jag ändå var där, men tyvärr kom regnet tillbaka som de gjort hela tiden senaste veckan. Regnar till och från hela tiden vilket är lite små tråkigt. Älskar dock regn, men då ska det regna hela tiden.


Nu ska jag dammsuga, Carro och hennes hund var här igår och i fredags och kan lova att Jasper inte gjorde saken bättre med att de behövdes dammsugas.
Alice gör massa dammråttor eftersom hon är långhårig, så såg redan ut som att jag inte dammsugat på flera veckor. Och Jasper tyckte det var roligt att äta i kattlådan, springa ut och skaka så all kattsand flög iväg från munnen, himla mysigt måste jag påstå..

Blödig eller vad..?

Herregud.. Hur blödig är man inte om man sitter och gråter till Eva och Adam?
haha.

Jag har ingen lust..

Haft ångest hela dagen för det är praktik imorgon.. Vart tog helgen vägen?
Jag ville sova mer, ville vara mer.. Visst, ledig varannan dag, men åh. Orkar inte gå dit.
Från 09.00-16.00 och räknar man ihop småsakerna som jag gjorde så var de kanske 3 timmar, annars stod jag bara och hängde.. (Y)
Vet dock att det är svårt i början och de inte finns så mycket jag kan göra då, men iallafall..

Aja, nu ska jag färga håret. Världens utväxt som inte är sådär jättefin faktiskt.
Och de röda har börjat lysa igenom igen känns de som.

Världens Simsnörd!

Jag har blivit världens simsnörd.. Spelar jättemycket varje dag och tycker fortfarande det är lika kul.
Just nu är det bara The Sims 3. Har några till men gillar inte dom så inte orkat installera de ens för att få lite mer kläder, möbler osv.

"Mannen"
i familjen är världens träningstönt. Kommit upp i arbetsgrejs 7 inom idrott.
Och när jag började spela märkte jag även att man nu plötsligt kan bestämma hur mycket musklerna ska synas..
På tjejerna kan man bestämma hur stora BRÖST dom ska ha! :O haha.. Är det bara jag, eller är detta helt sjukt? Är de inte ett barnspel..?


Lite "försöka skaffa barn" medan farmor ligger i rummet intill och läser ;P


Inbrott.. Han tog toastolen och mannen i huset skulle såklart börja slåss.


Det föddes en liten son och farmorn leker vilket mer ser ut som "Hej jag ska lukta och se om du bajsat ner dig."


Mecka är väl inte hans starkaste sida precis.. Och mindre kul när larmet går, han släcker elden först och sen kommer brandbilarna och ger en böter för falskt alarm..?


"AHHH! Andra barnet är påväg! Ta henne till sjukhuset"
ungefär.. Ser dock inte ut som att han riktigt är med på noterna..?


Läsa saga med äldsta ungen. Aww, far och son-tid.


Äldsta sonen blev ännu äldre, ett barn. Wiho! Dock brydde sig ingen och han fick växa upp på toan.


Senaste ungen har blivit ett småbarn. Och bror och syster leker "titut".


Farmor var ute i tärdgården och dog bara plötsligt..? Mådde kanon och dog. Mannen med kniven (Ja, jag vet att det inte heter sådär, men kom inte på ordet just nu ;P) kom och skulle ta henne, men.... Hon hade en dödsblomma! Hon gav den till honom, han blev glad och sa "Tack Rita! Jag ska genast gå hem och sätta den i en vas med vatten. Jag har redan bestämt vilken!" och hon fick sitt liv tillbaka..



Jepp, det är hit jag kommit..
Två barn är gjorda, ett barn och ett små barn.
Mamma är kock, eller lite under kanske? nivå 6 inom jobbet iallafall.
Pappan är inom idrott, komma upp en nivå på jobbet och han har klarat sin livslånga önskan och han är inte ens vuxen än!
Farmor lekte Jesus och åter uppstod.
Pengarna rullar in (som det ska, det går bra nu..) pågrund av höga lönen och alla grönsaker och frukter i trädgården, så snart blir det att flytta till ett finare hus med finare inredning.


Himla intressant läsning va..? Antar även att det verkligen märks att jag är 20 år. ;P

Man ska inte leka med maten..

På Maxi igår.

Jag:
Åh, Alice skulle älska denna leksaken om man klippte av den från pinnen, dumt att det ska vara så dyrt.
Mamma: Men jag ska ju snart till Kina, tror du inte dom har billiga kattleksaker där?
Jag: Mamma.. Dom äter katter där, varför skulle dom slösa pengar på leksaker för att leka med maten?

Fredag den trettonde..

Med min otur vanliga dagar känns de som att jag borde hålla mig inne när det är fredag den 13.
Blir inte det minsta förvånad om jag förstör någonting på praktiken idag, varför skulle jag börja av alla dagar på året just idag?
Är även sjukt nervös då där jag praktiserade förra våren inte riktigt var min grej, eller jag var inte deras grej?
Efter 2 dagar var jag inte välkommen dit mer.
Tänk om det blir så idag? Att dom tröttnar på mig första dagen..? Affär och jobb är nog inte min grej alls.

Tror ni på detta med otur fredag den trettonde?

Inte en chans att jag klarar av dagen..

Idag börjar jag praktiken för första gången på 1år. Att bara vara igång en heldag kommer ta död på mig, och inte nog med det så har jag bara sovit 3 timmar ungefär.
Från halv 4 har jag somnat sådär någon minut ibland, så vaknar man med ett ryck och tror man sovit jättelänge, så kollar man klockan och märker att det bara gått 3 minuter.

Just nu sitter jag iallfall och äter godis, bra start på dagen ;) haha.
Ska snart platta håret och ta på mig så jag är klar och kan ta de lugnt sen tills jag måste gå.

God morgon!

Jag vaknade rätt tidigt och kunde tyvärr inte somna om, så suttit och pusslat lite i köket, haha! Jepp, jag är en pusselnörd, älskar att pussla!
Snart ska jag iallafall äta lite mat, fick med vegetarisk mat hem från mormor igår så skönt att slippa laga egen, + att hennes är jättegod!
Sen måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, klockan halv 3 ska jag vara borta hos tanten som mamma och lite jag hjälper.
Hon fyller 90 år idag! Helt otroligt att hon är 70 år och 25 dagar äldre än mig. Innan hon blev sjuk när hon var runt 88år så trodde jag hon var 65-70 år när jag såg henne hålla på i trädgården, cyklade och handlade mm.
Blev lite smått förvånad när jag fick veta hur gammal hon faktiskt är.

God natt!

Usch, jag har blivit världens The Sims nörd igen xD Sen de blev fixat med datorn så skulle jag spela lite för jag inte hade något att göra och nu är jag fast.
Suttit helt inne i det några timmar nu och Alice störde så då blinkade jag till och märkte hur trött jag är.. Så nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn ;) haha.

Har förresten börjat stänga av datorn på kvällarna när jag ska sova, duktigt där! Den brukade stå på i flera månader innan den stängdes av vilket inte är så bra antagligen.
Och miljövänligt och spara pengar genom att sänga av ju, så kör på det nu. hah.

God natt!

Underbar dag!

Denna dagen har varit helt underbar!
Vaknade vid halv 9 och var jättetrött, ville sova mer men lyckades aldrig somna om. Så vid halv 10 drog jag till mamma där det blev frukost ute i trädgården med nybakta frallor som Carro hade köpt med sig.
Sen blev det bara att sitta ute och prata och njuta av vädret tills maten vid 12 tiden. Blev potatismos och "kött"gryta för mig och potatismos och kalops för dom som åt kött.

Även hunnit med en runda hemma hos mormor där det blev lite svampplockning och kvällsmat, så kom hem för bara en stundsen.
Lite små skönt att komma hem till en nystädad lägenhet faktiskt. Lite disk dock från när jag lagade mat igår kväll.

Världens städdag!



Älskar såna här bilder! Så sjukt snygga är dom. Skulle köpt såna tavlor men när jag lyckats bestämma mig vilka två jag hade tänkt så var de självklart slut, typiskt mig!


Idag har jag iallafall städat.. Inte sådär småstädat, plockat iordning lite utan HELA lägenheten! Känner mig lite små stolt faktiskt, eller himla mycket om jag ska vara ärlig.
Har ju alltid svårt att komma igång men idag gick det!
Har plockat upp allt som låg på golvet/ i soffan, dammsugit, vattnat blommor, diskat, torkat av allt, städat toan, hängt upp nytt duschdraperier, och så.

Känns superfint här nu, ska bara bädda sängen med men väntar med det till lite senare.
Så ikväll var de tänkt att titta på film, äta något gott och bara ta det lugnt men som vanligt har jag ingenting hemma typ.

Tillbaka för att stanna nu! ;P

Allt med datorn är fixat nu, så inget krångel med att det hänger sig, inte funkar, mm.
Underbart verkligen!
Nu gäller det bara att hitta min cdskiva med photoshop så jag kan installera det med.

Och erkänna att ni, mina få läsare har saknat mig? ;)

RSS 2.0