Gott nytt år!

Gott nytt år! Hoppas att ni haft en kanon kväll hittills och att den fortsätter minst lika bra.
Rätt bra start på året, eller hur? ;P

Mysigt hemma hos mamma.

Sitter hemma hos mamma just nu! Vi åt förrätt för en stundsen vilket var himla gott.
Efter gick jag ut med Carros hund, fick även sällskap av Findus som precis innan skulle ut och kissa, haha!

Så nu sitter vi bara vid bordet och pratar och väntar på att maten ska bli klar, är himla nyfiken på vad det ska bli för någonting då jag inte har någon aning. Jag har sett deras kött i ugnen, men själv är jag vegetarian så vet inte vad som blir till mig.

Hur firar ni nyår iår?
Själv ska jag bara vara här hemma hos mamma hela kvällen! Min kusin Carro är här med, så blir att titta på film, spela lite wii och bara ta det lugnt. Jag gillar inte nyår alls precis, så vill faktiskt inte fira det iår dels för att förra året slutade dåligt och förstörde min vänskap med min bästa vän. Så iår tar jag det säkert och inte umgås med någon jag kan förlora. ;P

Nu hade jag tänkt att fota lite så jag fördriver tiden innan maten är färdig.

Hem till mamma nu!

Snart ska Alice och jag åka hem till mamma! eller ja, om en halv timme ungefär. Carro är snäll och hämtar mig så jag slipper gå dit.

Precis efter jag kom ut ur duchen så kom Siri hit förresten, hon skulle somsagt hämta sitt hemliga paket, spännande eller hur? ;)
Så hon är iallafall fortfarande kvar här, trevligt! Hon dansar och sjunger för tillfället, haha!
Hennes kille kommer dock snart och hämtar henne, så lite synd man inte hann träffa henne mer idag.

Sov liiite längre än tänkt.

Vaknade precis nu, tänkte bara ligga och dra mig till 1 ju, men somnade med en gång.
Tur jag vaknade iallafall en gång nu, stor chans att jag sovit i flera timmar till annars, haha.

Nu ska jag iallafall ta och hoppa in i duschen, blir bara en snabbdusch för Siri ska komma och hämta sitt hemliga paket som hon har gömt här ;P Spännande!

God morgon!

Japp, jag har mycket att göra idag! Men gissa vad, jag ska gå och lägga mig igen faktiskt.
Mamma kom hit och ringde på dörren som en galning när jag låg och sov, dock kom hon med frukost och en present så det var himla trevligt.
Så borde väl verkligen ta tag i att städa nu, men hur ska man orka det? Är så mycket och jag har ingen lust alls faktiskt.

Men somsagt, ska krypa ner i sängen igen. Ska försöka inte sova utan bara ligga och dra mig lite.
Mamma sa förresten att hon funderar på att ta min säng och ge mig en som inte är skön, kanske finns en chans att jag gör saker och ting då?
Men gissa vad mamma, jag sover även himla bra på golvet så det skulle inte funka ;)



Fin min bild blev va förresten? haha!
Tycker det är så svårt att göra såna med text, asså den ser liten ut i photoshop men sen blir den helt enorm här inne! Texten är ju as stor och hade tänkt mig något mittemellan. Hmm..

Titta på Fucking Åmål och försöka sova!

Nu ska jag och sötnosen på bilden lägga oss i sängen och titta på Fucking Åmål, en av de bästa ungdomsfilmerna!
Sen blir det att även försöka sova, hoppas verkligen jag somnar rätt snabbt då jag ska upp rätt tidigt för jag har massa saker att göra här hemma.

God natt!

Plocka iordning lite kanske..?

Detta kommer låta hemskt.. Men räknar man inte med att att jag kissat en gång, hämtat posten och satt och pratade med Siri som kom hit i en kvar så har jag suttit vid datorn från 10 på morgonen till halv 12 nu..
Nu råkar jag vara kass på matte, men typ 13 timmar och 30 minuter eller?
Asså det känns hemskt! Dagen har bara flygit förbi..
Har hållt på med min design och headern, betalat räkningar, läst bloggar, chattat, kollat runt och lekt massa i photoshop.

Nej, detta måste få ett slut nu. Så ska plocka iordning lite här och springa ut med sopor. Jag har tre påsar som ska slängas, och ja, jag lovar att jag sorterar alltihop! Med handen på hjärtat kan jag svära på det.. Eh, nej inte alls faktiskt.

Mina julklappar!

Här är mina julklappar jag fick iår!

Av mamma: Gardiner, vetekudde, utlösare till kameran, vit lökspress, kökshanddukar, verktygslåda, morgonrock, vegetarisk kokbok och en plåtgrej jag ska ha mina knäckebröd i.

Av mormor: Tygtabletter (Tror det heter de? Ni vet såna man har på köksbordet!), 500 kr och badsalt och skrubb och lotion.

Av Carro: Te kopp.

Av Kim: Blommigt förkläde.

Av Frasse: Knivar.

Av Mona: Soppslev, tårtspade och en spagetti tagare.

Av Siri: Spargris som är en katt med sjukt roliga ben.

Av farmor: 500 kr.


Allt jag fick kommer verkligen till nytta! Speciellt pengarna som jag är skyldig mamma för mina såna högtalare till min ipod! ;P

Lite stolt över denna bilden faktiskt!

När min mormor fyllde år i våras såg vi en uggla som satt i hennes trädgård.
Självklart ville jag försöka fota och började genom fönstret, på trappan, gick lite närmare och tillslut var jag ca 3 meter ifrån den!
Det var fortfarande vinter, kallt och massa snö så antar att ugglan var himla trött, men jag vet inte.
Men jag fick en rätt bra bild iallafall. Så mormor tyckte jag skulle skicka in det till Hemmets Journal och Allers. I Hemmets Journal vann jag månadens bild med den och fick jättefina naturfoto (Heter kanske inte det om det är i naturen på djur? haha, jag vet inte!) från en bra fotograf (Ska hänga upp dom på väggen när jag får fingrarna ur och fixar ramar..).
Men den i Allers kom aldrig in, förren nu i November! Alltså 8-9 månader senare, och "tack" för bidraget i tidningen fick man 3 Sverigelotter.

Här är bilden på ugglan:


Vinna 75 kr var inte så illa pinkat iallafall.. Dock hade det ju varit coolare att få typ 300 kr för det.
Jag menar, man hjälper ju dom faktiskt lite med tidningen, fast samtidigt skulle man ju kunna vinna en miljon med på lotterna. Dock inte stor chans då de finns en miljonvinst på 6 miljoner lotter om jag fattade rätt! Inte så lätt då..

Det roligaste med just detta var dock att när jag var i affären med Siri och skulle se bilden i tidningen och hon såg bilden för första gången (Vi har ju inte haft kontakt på nästan ett år, så hon visste inte om bilden) nu så tyckte hon att man verkligen skulle få pengar för bilden.
Hon tyckte den var grym och lät sådär förvånad på rösten "Har du tagit den?!". Ni vet..
Anledningen till varför jag gillar när just hon gillar något jag gör är för att hon är så duktig på massa jag vill kunna. Hon är duktig på engelska och sånt, hon målar och ritar riktigt bra och skulle antagligen kunna sälja tavlor m.m.
Känns så bra att någon som är så grym tycker man är duktig på något. Det ger mig verkligen självförtroende!

Ifall du har lust, följ.

Följ min blogg med bloglovin

Nytt år = Ny start = Ny blogg!

Snart är det ett nytt år och det börjar jag med en ny blogg! Vill verkligen ha en ny start helt, så detta passar väl perfekt då.
Skulle dock inte börja skriva före efter nyår, men orkar inte vänta så länge faktiskt! Just nu vill jag bara dela av mig av mitt intressanta liv. hah.

RSS 2.0