Döda mig nu tack..

Jag saknar mamma.
Jag är trött och hungrig, vill sova bort hela dagen men antar att det är dumt.
Findus fick för sig att han skulle bajsa på golvet i badrummet och sen gå och kissa på gardinen i köket..? Hmm. Tack för det.
Alice ska riva på soffan hela tiden så den blir verkligen jättesnygg.
Jag vill duscha men orkar inte.
Runt 3 kommer hon som ska ha min gamla lägenhet och hämtar nycklen som jag har.
Igår var jag på apoteket, en halv timme fick man vänta för att hämta ut medicin.
Sen skulle jag hjälpa en tant som mamma brukar hjälpa men nu är ju mamma utomlands så jag får hjälpa till, så igår skulle vi handla och hon skulle med till apoteket så då fick jag sitta där i en halv timme till.
Imorgon måste jag hälsa på henne igen.
På onsdag ska hon till läkaren i Ljungby och hon kan inte åka själv så snälla Kajsa stället upp på att följa med såklart.
Jag måste diska lite.
Ikväll borde jag laga mat, bara ätit fil och frukt senaste dagarna.
Jag vill ha säsong 2 av Skins.
Jag vill koppla upp mitt wii till internet och spela online.

Yepp.. Jag gillar att klaga. Men ärligt, jag orkar inte.
Detta tar död på mig verkligen.
Vill att mamma ska komma hem nu, inte sett henne sen i onsdags kväll.. Hemskt.

God morgon..?

Ne, inte riktigt va.. Morgonen är förbi och god är den väl inte heller precis? Om det nu är det som menas med det..

Inte sovit så bra inatt.. Vaknade vid 4 tiden och ringde mamma som satt i bilen påväg till Malmö, Höör var det kanske? Aja.. Hon och en kompis ska utomlands eller nu har dom antagligen landat skulle jag väl tro, Spanien. Lite smått avis måste jag erkänna.
Pratade iallafall med mamma vid halv 7 på morgonen med, lite innan dom skulle lyfta så jag visste att allt hade gått bra att köra dit då det var snack om massa snö och underkylt regn (Varför säger man ens det? Underkylt regn borde väl vara snö..?).

Nu ska jag faktiskt ta och slänga i hårfärg i håret, diska lite och sen antagligen ta en långdusch. Känns som att det verkligen behövs.

Tvätt igen..

Yepp, senast jag skrev tvättade jag för fullt och nu tvättar jag igen.. Eller inte igen och igen, var ju faktiskt 2 veckor sen..
Tittar man inte på datumet kan man dock tro att det enda jag gör är att tvätta ;P haha.

Jag saknar att skriva här, men har ingenting att skriva direkt.. Enda just nu är väl alla tankar som snurrar runt, men hur kul är det att läsa om? Inte för att min vardag är rolig heller, men deprimerande med mina tankar som inlägg antar jag.
Och inga bilder blir det heller då mitt photoshop inte funkar. Måste fixa nytt.. Blev jätteglad när mammas kompis fixade cs5 på svenska till mig men man måste avinstallera det och installera om det för att de ska funka då de slutar funka efter 30 dagar. Mindre okej faktiskt.

Nu ska jag försöka städa, dammsuga, diska.. Får se hur det går med det. Behövs dock.. + att Findus (min katt som bor kvar hemma hos mamma) kommer hit ikväll. Då måste kattlådan vara helt perfekt om han ska gå på den, mm.

Tvätt, tvätt, tvätt...

Idag träffade jag Siri! Vi har inte träffats på länge, så var himla trevligt.
Hon fick låna hennes föräldras bil så vi åkte till maxi först, sen ut till Lisas grav och sen IKEA. Massa prat, skratt och så.
Dock skulle jag tvätta nu vid 4 så blev inte så länge, synd.
Vet hon saknar sin pojkvän men jag håller tummarna för att han inte kommer hem imorgon för då blir det filmkväll, hah! yepp, jag är lite elak sådär.
Men hon har lovat mig en filmkväll bestående av 5 skräckfilmer för jag följde med ut när jag inte ville, så ja.
Får ladda upp med massa att äta och dricka om man ska orka med 5 filmer iallafall.

Just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå fort, tvättar för fullt. Har 8 maskiner tvätt att tvätta och då har jag ändå inte tagit med allt..
Hatar att det är i andra huset för det är svinkallt och jobbigt att springa ner var 30-40 minut.
Kan glädja mig åt att mamma beställer kinamat åt oss sen iallafall, mums!

Städning!

God morgon! Har ni sovit gott?
Själv har jag inte sovit så bra faktiskt. Vaknat hela tiden, frysit, varit för varm, inte haft ro helt enkelt.
Får hoppas på att det blir bättre inatt iallafall.

Just nu håller jag på att städa lite, eller packar upp och fixar kanske det är mer.
Har torkat av garderoben och väntar på att det ska torka så jag kan sätta in grejer. Vet inte vad hon har gjort, men det luktar blandning mellan rök och korv där, jätteäckligt att ha kläder där när det luktar så! Känns även som att dom inte städade speciellt bra då det aldrig luktat nystädat här, luktar liksom som att en främling bor här..

Bäst jag fortsätter nu, annars fastnar jag här i flera timmar.

Sova kanske..

Suttit och kollat film på datorn, sen nu när jag blinkade och skulle se vad klockan var märkte jag att jag var himla trött!
Hunnit med lite iallafall, så känns himla skönt. Måste dock rådfråga mamma om en grej innan jag fortsätter med det sista.
Så nu ska jag dricka lite och sen krypa ner i sängen. Alice ligger redan och sover här på databordet efter att ha sprungit runt som en idiot ett tag.

Förresten så träffade jag en gammal lärare på IKEA idag, inte setts sen jag slutade 9an tror jag, 2007.
Trevligt att se henne såklart, men socialfobi + extra svårt att prata med gamla lärare/vänner som man inte träffat på flera år gör mig inte så pratglad precis.
Sa väl 10 ord iallafall.. Hah, usch. Pinsamt.

Aja, god natt!

RSS 2.0